tiistai 29. syyskuuta 2015

Pieni kuvapostaus

Kuvia on tullut otettua jonkun verran ja kaikkea en ole vielä jaksanut/ei ole ollut aikaa pienentää, mutta tässä kuitenkin hieman katseltavaa.


 photo A_arrival_01.png

 photo A_arrival_02.png

 photo A_arrival_03.png

Matkalla lentokentältä yliopistolle perjantaina oli hieman sateista. Kanazawassakin sateli melkein koko illan ajan, mutta vain pientä tihkua. Rankkasateita täällä ei vielä ole päässyt kokemaan. Lauantaina ja sunnuntaina oli hieman pilvistä, mutta aurinko pilkisteli päivällä pilvien takaa ja lämmitti mukavasti.

 photo B_Dorm_01.png

 photo B_Dorm_02.png

 photo B_Dorm_03.png

 photo B_Dorm_04.png

 photo B_Dorm_05.png

Yllä olevat kuvat ovat asuntolan ulko-ovelta otettu. Asun tosiaan neljännessä kerroksessa, aivan meidän kerroksen pyykkäyshuoneen vieressä. Seuraavaksi hieman kuvia pikkuisesta asunnostani.

 photo C_Room_03.png

 photo C_Room_04.png

 photo C_Room_02.png

 photo C_Room_06.png

 photo C_Room_05.png

 photo C_Room_09.png

 photo C_Room_08.png

 photo C_Room_07.png

 photo C_Room_11.png

 photo C_Room_12.png

 photo C_Room_10.png

 photo C_Room_01.png

Asunnossa/Huoneessa on tosiaan heti ovesta sisään tullessa pieni tupakeittiö oikealla puolella ja vessakoppi vasemmalla. Eka kuva on otettu sängyllä istuen. Keittiöstä löytyy muutama kaappi, jääkaappi/pakastin ja pieni induktioliesi. Vedenkeitin ja kaikki muu keittiösälä (paitsi vaaleanpunainen vati) piti ostaa itse. Huoneesta tosiaan löytyy hyvän kokoinen vaatekaappi, kirjoituspöytä+kirjahylly ja sänky. Myös pieni pölynimuri ja kosteutta poistava masiina joka kyllä tulee välillä niin tarpeeseen, samoin ilmastointilaite (jota tosin en ole käyttänyt vielä kertaakaan). Vessakoppero (koska ei sitä muuksi voi kutsua) on hieman isompi kuin alunperin luulin eli ihan normaalisti mahtuu seisomaan kun käyttää suihkua eikä tarvitse taiteilla pöntön päällä. Lavuaari ja peili vaan ovat hieman ahtaasti peränurkassa. Mutta eiköhän tuon kanssa elä sen vuoden verran. Parvekekin löytyy, ihan kivan kokoinen (isompi kun kuvittelin) ja jonne saa kivasti pyykin kuivumaan.

Loppuun vielä pari kuvaa näkymästä jota saan ihailla parvekkeeltani. Ensin näkymää oikealle katsottaessa, sitten vasemmalle katsottaessa ja ihan viimeisenä näkyy portaat suoraan helvetistä. Noita joutuu kiipeämään aina kun on asiaa International Student Centerin toimistolle tai media rakennukseen ja yhteen ruokaloista. Mutta anyway, hieman on erilaiset maisemat kun mihin on Suomessa tottunut.

 photo C_Room_13.png

 photo C_Room_14.png

 photo C_Room_15.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti